maanantai 17. joulukuuta 2012

Seinäjoen tankomarkkinoilla

Matkamme tangomarkkinoiden synnyinkaupunkiin alkoi vähintäänkin paskamaisesti ainakin meidän pelaajien mielestä, kun bussimme oli melkein tunnin myöhässä kuskistamme riippumattomista syistä (Suuri kiitos kuljettaJannelle ihanasta kyydistä!!)
Odottelimme siis bussia Aurorahallilla täysin vastenmielisesti katsellen miesten edustuksen peliä. Strömbergiä ei tuntunut myöhästely haittaavan lainkaan, sillä hänellä vain tuli ylimääräiset höyryt nenästä ja korvista, sekä kaunis ja suloinen äänensä muuttui ainoastaan nuotilla möreämmäksi.
Tunnin odottelun jälkeen pääsimme istumaan paikoilleimme bussiin, mutta ei kuitenkaan mennyt kauaa kun Forsblomilta tippui ensimmäinen kyynel väärän musiikin johdosta... Uljua kun oli täysin ajattelematta ottanut kauhuksemme uuden Vain Elämää-hittilevyn mukaan.
Hetken matkan jälkeen ymmärsin minäkin Forsblomin tuskan: Sandbergin versiot Jari Sillanpään lauluista todellakin hyväilivät tärykalvojani.

Hyvinkään kohdalla poimimme loputkin onnekkaat kyytiin.
Tällä hetkellä bussin meno on hyvinkin aaltoilevaa: Sir Virtanen valtasi takalattian ja lukee siellä mustavalkosarjakuvaa kera omien ajatustensa. Ignatius opiskelee jotakin koulukirjaa mikä vaikuttaisi heprealta, mutta vakuuttaa sen olevan kuitenkin ekonometriaa.. Etupenkissä lapsemme leikkivät Virtasen tapaan oman aikansa leluilla, Törnqvistin kädessä on punaisilla kuorilla suojattu ipad ja näytöllä näyttäisi kirmaavan Hugo. Minulta taas valuu Hietasen kanssa samaan tahtiin kuola, kun katselemme Niemisen itse tehtyä hedelmäsalaattia. Bussin kimakoista kiljahduksista vastaa oma joulutonttumme Oksman, hän teki jälleen ilmeisen hienon piirrustuksen pelatessaan iphonellaan draw somethingia. Ahonen tuijottaa suoraan eteenpäin hymäilevä ilme kasvoillaan. Saatan vain arvata hänen ajatuksissaan juoksevan neljä maalia miesten pelissä syöttänyt poikaystävä.
Vain Elämää-levy on pyörinyt nyt ympäri ainakin kolme kertaa ja minulla on tunne, että pian tämän levyn takia tirautetaan toinenkin kyynel jos Jartsa ei tajua lopettaa Cheekin matkimista ajoissa! Kaikkien meidän parhaaksi ja onneksi Pirkkalan ABC häämöttää juuri edessämme. Pääsemme vihdoin pissille ja syömään jotakin mukavaa!

Ruokatauko oli paikallaan ja tuotti jälleen uutta huumoria joukkueemme sisällä. Ahonen ja Hietanen keksivät nokkelasti Sami Hintsasen tv-ohjelman ABC:n taulutelkkarista ja siitä tulikin sanonta tartu Mikkiin.. Kaikki voivat itse miettiä mikä siinä naurattaa, vinkkinä ohjaan teidät kuitenkin ajattelemaan mikrofonin sijasta joukkueemme päävalmentajaa.
Kapteenimme Lindholm keksi matkalle oivan tavan viihdyttää naisiaan! Aloitimme nimittäin maalintekijäloton. Karjulalla ei ainakaan ole lotto-onnea, sillä hän nosti hatusta minun nimeni ja minä istun koko pelin katsomossa. Toivotaan ettei Karjulalla ole rahapulaa.
Nyt matkamme jatkuu jälleen kohti Parkanon yösijaamme. Forsblomilla on jälleen itkukohtaus, vaikka Jartsa vaimennettiin jo heti tauon jälkeen. Matka siis etenee normaalisti!

Yömme hotellissa taittui mukavasti ja pääsimme nauttimaan aamupalastakin jo kello kahdeksan. Uljua innostui eniten leivänpaahtimesta  ja grillasi siinä leipiään ainakin puolituntia. Itänenkin selkeästi odotti jo ottelua ja aloitti valmistautumisen hakien aamiaista lisää ainakin neljä kertaa. Strömberg ei viitsinyt syödä ollenkaan, kai häntä jännitti niin paljon tuleva ottelu. Näin hänen luikkivan sivuovesta pihalle ovela ilme kasvoillaan, joten päättelin hänen lähtevän lenkille.
Aamiaisen jälkeen Strömberg pakotti naisemme omille jalanjäljilleen juoksulenkille. Hän vakuutti  sen selvästi piristävän mieltä, joten naisemme lähtivät kiljuen ulos kilpaillen siitä, kuka saa juosta ensimmäisenä. Niinhän siinä kävi, että juoksun lopettaminen tuntui mahdottomalta ja he kirmasivat samassa hötäkässä läheiselle hallille veistämään ja viilaamaan Hynysen ja Virtasen kehittämiä yv-kuvioita.
Aamureenihallille päästyämme tilanne ryöstäytyi täysin käsistä kun Oksman huomasi unohtaneensa sortsit hotellille. Alkoi oikea kansanliike kun hän yritti muiden kasseista tonkia itselleen päällepantavaa muiden jo lämmitellessä. Oksmanin hyvän tuurin vuoksi Sandbergin aarrelaukku ojensi Oksmanille pelastuksen ja hän pääsi omien luokse Parkanon vihreälle matolle.
Hynynen otti oman paikkansa katsomosta. Siellä hän suunnitteli yksinään nännien suojaimia sählypallon puolikkaista samalla kun lauloi Jesse Kaikurantaa. Strömberg otti suurimmaksi haasteekseen pitää radion kuuluvilla reenien ajan ja Karjula ei ehtinyt tanssimiseltaan koskea palloon ainakaan yli kymmentä kertaa.
Onneksi treeneissä tapahtui jotakin järkevääkin, kun pelaajamme totesivat uusien lapojen ja grippien toimivan moitteettomasti. Varusteidemme toimivuudesta saamme siiskin lähettää jälleen suuret ja lämpimät kiitokset varustevastaavallemme isä Hietaselle. Tämän lisäksi Nurmi ja Itänen alkoivat vihdoin löytää lämäreilleen suuntaa osuen jo samaan päätyyn kuin missä maali sijaitsee.

Reenien jälkeen kimpsut hotellilla pakattuamme ja ennen pelihallille lähtöämme päädyimme maistelemaan tämän kauden parasta kanapastaa, kera E Holmbergin ja Törnqvistin pakkoliikkeiden, paikalliseen ravintolaan. Hynyseltäkin pääsi kyynel kun hän arpaa ostaessaan joutui todistamaan olevansa täysi-ikäinen. Ymmärtäähän sen, kun vierellä on melkein 20 vuotta nuorempia typyköitä, joita ei epäilty lainkaan.

AIVAN MAHTAVA HOMMA!!! Peli näytti melkein siltä kuin sen kuuluisikin, ja me saimme pakata pisteet bussimme alaosaan. Nyt alkoi siis mukava ja jokapaikan puuduttava kotimatkamme kohti kotikontujamme. Iphonet piippaavat kovassa rytmissä todennäköisesti äitiemme onnitteluviesteistä. Vielä tänään meillä on edessämme lihapullia ja muusia, noin puolentunnin puudutuksen jälkeen. Maha täynnä on sitten hyvä leidiemme nukkua hapot pois jaloista, voiton hymy huulilla ja vartalot suihkun raikkaina. Kerrottakoon vielä, että Oksmanista tuli melkeinpä miljonääri hänen korjattuaan maalintekijälottopottimme. Nurmi kun meni ja kiskaisi meidän joukkueemme ensimmäisen maalin tänä iltana.

Kiitos! Ja moi<3 - Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä hölmöile, isosisko valvoo!