lauantai 17. marraskuuta 2012

Millan Iholla: Kausi etenee


Jaahas, niin kävi että rysähti ja mun ihan uus keltainen Ahosen kaventama pelipaita ripustettiin henkariin ainakin pariksi viikoksi kaikkien muiden vemppojen tavoin.

Samoihin aikoihin kun Kolehmainen alkoi ottaa jälleen tuntumaa salminkiinsa, niin minä paiskasin omani nurkkaan ja aloin miettimään itelleni uutta yhen käden harrastusta... No ei siinä onneksi kauaa mennyt kun hoksasin, että tuleva työni on helpottaa kuuntelijoiden kutinaa ja vahvistaa haukkariani puristaen kynää kertoen lempityttöjeni tekemisiä teille ihanaiset fanit!

Faktahan on tällä hetkellä se, että mielestäni joukkueemme kannattaisi investoida rahoja ennemmin uusiin vemppoja kuntouttaviin spinning-pyöriin kuin hienoihin painatuksiin pelipaitoihimme. Nykysin kun meitä taitaa istua pelimme aikana enemmän katsomossa uudet makeet PSS jumpsuitit päällä, kun pelaajia pelaamassa kaukalossa hienoissa salming-vaatteissa.
Kylmäpusseja on mennyt joukkueellamme alkukauden aikana ainakin tuhat, teippirullista kuiskaamattakaan. Kysymys on myös herännyt, että syökö se Oksman sitä kuumageeliä vai kuinka suuret penikat sillä mahtaa olla, kun ainakin 100 tuubia sitäkin on kulunut jo loppuun...

Toisaalta on hyvä että että vemppoja on monia, sillä vertaistuen löytyminen näin läheltä on kuin lottovoitto. Ja samalla kun reenien aikana kuuntelee muiden tyttöjen kohtaloita, saa vilkuilla kentälle muiden lahjakkuuksien svengaavia spinaroudeja taustalla tietenkin kokoajan kaikuen daddy-Strömbergin kimeät huudot.

Fyysinen puoli joukkueessamme kramppaa pahasti, mutta henkinen osuus loistaa silti huipussaan: tälläkin sekunnilla odotamme kuumeisesti Itäsen järjestämiä pikkujouluja, joissa pääsemme kokeilemaan Itäsen isän rakentamaa saunaa samalla kun glögi tirisee kuumana kattilassa.


Nyt vaan odotellaan sitten joulun tuloa. En kyllä aio tarkkailla kinkun syömistäni yhtään, vaikka sitä kuluttava liikunta jääkin vähemmälle. Yksi positiivinen asia löytynee myös tästä asiasta, sillä kinkun mukana tullut massa auttaa varmasti jatkossa pitämään raajani kohdillaan, kun en kaadu ihan jokaisesta rimppakinttujen antamasta nipistyksestä!!

Kuulumisiin,

Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä hölmöile, isosisko valvoo!