torstai 14. maaliskuuta 2013

HepreaaNyt se päivä on koittanut. Minun vuoroni kirjoittaa blogia. En tiedä ketä tästä suuresta kunniasta pitäisi kiittää, Millaa vai HirviHennaa, mutta tästä se lähtee. 100 liigapeliähän ehtikin jo vierähtämään ennen kuin löysin itseni tästä tilanteesta. Pieniä varoituksen merkkejäkin oli ilmassa heti blogi-projektin alkaessa kun löysin oman naamani etusivulta. Tästä huolimatta en selvästikään ollut henkisesti valmistautunut tähän ja kärsinkin pahemman laatuisesta ”writer’s block”- tilasta.

Heille, jotka ovat uskollisesti seuranneet joukkueemme blogipalstaa kauden mittaan, on ehkä käynyt selväksi, että osaan Hepreaa. Aloitinkin oman viikkoni tiiviillä hepreankertauksella ja tiistaina suuntasin tenttiin. Perus-heprean tulkinnan lisäksi otin viikonloppuna ensiaskeleet RoR:n opettelussa. Kiinnostavan viikon kruunaa vielä pari seminaaria. Tässä siis vastaus Hennan ensimmäiseen kysymykseen. 


Mikin ja Saulin elämän kulusta en ole viime aikoina kuullut oikeastaan mitään. Tuskin virtuaalielämässä mitään kovin dramaattista on sattunut kun molemmat niiin iloisesti ovat hymyilleet treeneissä. Toisaalta voihan se olla, että kaiken takana onkin nainen. Pelimatkoja on selvästikin ollut liian vähän kun tiedonkulku on kärsinyt näin pahasti, että en pysty tarkemmin vastaamaan tähän kysymykseen. Pahoitteluni ja lupaan jaktossa seurata kuplan toimintaa tarkemmin.


Suuntaan nyt katseeni 10 vuoden päähän ja yritän ennustaa tulevaisuutta. Toivon ainakin parin mustan joutsenen osuvan kohdalleni. Olen opiskeluni aikana onnistunut välttämään Otaantumisen ja pyrin jatkamaan samalla kaavalla urapolkuni alkutaipaleilla. Suunnitelmissa olisi ainakin yksi pidempi ulkomaanmatka sitten kun on aika siirtyä eteenpäin pallon jahtaamisesta. 

Lopuksi haluaisin vielä palata itse ydinasiaan, eli treenien ja pelien maailmaan. Tällä viikolla olemme aloittaneet valmistautumisen kevään tärkeitä pelejä varten. Kuulemani mukaan junnutkin hoitivat oman runkosarjansa kunnialla loppuun. Tästä on hieno jatkaa kohti viikonlopun pelejä!

Seuraavaksi vielä muutama kysymys seuraavalle mysteerikirjoittajalle: 

1. Mitkä ovat voimasuhteet nuorten SM-sarjassa? Kuka vie voiton?

2. Mikä oli sinun tämän kauden huippusuoritus pelikentällä ja sen ulkopuolella?

3. Osaatko sinä hepreaa?

T.Jaani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä hölmöile, isosisko valvoo!