tiistai 5. maaliskuuta 2013

HirviHenna

Prinsessan päiväkirja

Millalta tuli viesti et nyt on aika. Tiesin heti mitä se tarkoitti. Pääsen kirjoittamaan blogia. Täytin muutama viikko sitten 20, joten elämän kokemusken tuomia viisauksia on nyt jaossa.
Elämässä on ylämäkiä ja alamäkiä. Muuttaminen on mulle yksi erittäin jyrkkä ylämäki. Ainakin kun muuttaa neljännestä kerroksesta neljänteen kerrokseen. Onneksi tällä viikolla sain viimeisenkin muuttokuorman perille. Aiemmin asuin Helsingissä, mutta lyhyemmän treenimatkan ja äitin ruokien perässä päädyin asumaan äitini portaiden alla (1,5m²). Tila kävi kuitenkin pieneksi ja päätin muuttaa omaan isompaan kämppään Porvooseen. Iskän kanssa käytiin yks päivä katsomassa kämppää Siwan takana ja jo seuraavana päivänä pääni oli täytetty vuokratakuilla, vakuutusasioilla ja ikkunaverhoilla. Yksiöni on nyt 21,5m² joten tilaa riittää. Muuttamisessa on hyvääkin. Nimittäin tuparit! Laskin, että jos kutsun koko joukkueen tupaantuliaisiini ja jos edes puolet saapuu paikalle saavat kaikki peräti oman neliönsä!

Palsternakka

Nakki napsahti. Tai pitäisköhän sanoa että palsternakka. Siis kuka tietää miltä se näyttää? Viikolla toimin kotitalousopena, olen hakenut jo lukuisia kertoja Top Chef, Masterchef ja Junior Masterfchef ohjelmiin. Kutsua kun ei ole vielä postilaatikosta tippunut niin kartutan kokemustani ja tietämystäni siis yläasteen kotitalousopena muutaman päivän. Kerroin tästä äitille. Äitirukka oli aivan kauhuissaan: "Mitä? Sinäkö? Pitäiskö sinne soittaa et nyt on sattunut erehdys? Ethän sä osaa edes keittää perunoita!". Sain kuitenkin äitinkin vakuutettua, että selviän mistä tahansa olenhan sentään hänelle sukua. Kaikki tuntui sujuvan oikein mallikkaasti kunnes eräs oppilas tuli luokseni kysyen:"Missä on palsternakka?" Mielestäni palsternakka on todella tyhmä juures. Ei se ainakaan hedelmä ole. 

Perhe on elämässä tärkeintä. Viikon kruunaa tietenkin mun pikkusiskot Anna ja Jonna. Annan vahtiminen on aina yhtä lystiä. Tälläkertaa katsoessamme pikkukakkosta ja leikkiessämme leegoilla Anna lopetti leikkimisen ja katsoi minua hetken tietävästi. Samaan aikaan pikkukakkosen juontaja esitteli Suomen suurinta eläintä: Hirveä. "Hirvi voi painaa jopa 600 kiloa eli kahden mopoauton verran". Anna puhahti ja sanoi että kyllä sä Henna oot isompi ku tommonen hirvi. Olin juuri korkkaamassa suklaalevyä, mutta päätin laittaa sen takaisin kaappiin. Jonna taas oli viikonloppuna tapansa mukaan käynyt tekemässä C-tyttöjen peleissä isosiskonsa ylpeäksi. 
Hirvi
Minä

Pelaaminen on elämän suola. Tiikeripeli, Tepsipeli, Classicpeli, KaPa-peli ja SPV-peli. Huippuviikko. Ei yhtään treenejä ja viisi peliä! Kallisarvoinen taustatukemme oli onneksi peleihin järjestänyt 5 tähden tarjoilut. Ja ruokaa sai pelein jälkeenkin! Ei edes köyhän tarvinnut syödä pelkkää makaroonia! Kaikinpuolin siis hieno viikko. Tavoitteena oli B-tyttöjen runkosarjan voiton varmistaminen ja naisissa suoran putoamisen välttäminen. Molemmissa onnistuttiin. Hyvä me! Lisäksi mainitseminsen arvoista mun mielestä on että Ronja "kiikarit" Backman vetäs KaPa-pelissä huimat tehot! Ja Ellillekkin alkoi maistumaan, niin ruuat kun maalintekokin. Karjulan Late kävi tekeen myös tän kauden ekan "börsän" ja siitä seurannut tuuletuskin täysi kymppi. Meidän kenttä otti käyttöön myös uuden tuuletuksen "kuollut meri-kelluen voittoon". Sennin idea, ylläri! 

kuollut meri, kelluen voittoon!
Tällanen viikko saattais tuntua ihan ylitsepääsemättömältä. Mutta onneks meil sattuu olemaan ihan huippu joukkue. Hallille voi tulla hymyillen ja jättää kaiken maailman sellerit, purjot ja palsternakat omaan arvoonsa. Ja jopa kannustajat on ollut ihan iskussa koko viikon. Dina ja Carkcki anto mulle pinkin kapteeninauhan. Se on ollut jo kovassa kulutuksessa. Kiitti vielä! Ja käyttöön otettu salainen ystävä-leikki alkaa tuottaa tulosta. Ainakin joillekkin. Viimeksi mun salainen ystävä oli Elli. Ellistä ei alkanut kuulua, huolestuin ja saatoin jopa pilkata ystävääni, mutta kaikki tämä vain siksi että olin suuniltani huolissaan oliko salainen ystäväni unohtanut minut. Haluan tällä myös herätellä ystävääni MISSÄ OLET, KUKA OLET??!! 

1.Miten on alkanut täysipäiväinen kapteenin rooli?
-Hienosti. Aamu alkaa suunitellen mitä kivaa keksisin seuraavaksi (Litsarit kun on jo kokeiltu). Päivällä kiillotan kapunauhaani ja iltaisin treenaan hauisilihastani, jotta nauha pysyisi kädessäni eikä putoaisi. 

2. Kuka synnytti Mikin? Hoovee vai Hynynen?
-Viimeisen tiedon mukaan Mikki on perheen adoptoitu lapsi. Perheeseen kuuluu nyt myös lisäksi Jori ja Bremer. Tervetuloa joukkoon. Huhujen mukaan perheeseen etsitään nyt myös naista!!?!
3. Miten uskot härkäviikkomme päättyvän?
-Härkäviikko päättyi, hienosti päästiin tavoitteeseen.
Ja blogivuoro siirtyykin sitten Jaanikselle. Tässä Jaanille kolme:
1. Mikä on viisautesi salaisuus?
2. Mitä Sims-perheen elämään kuuluu nyt?
3. Missä olet 10 vuoden kuluttua?

Captain 22

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä hölmöile, isosisko valvoo!