torstai 28. helmikuuta 2013

Roosa "Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää" Laiho

Minä pelissä keltaisessa pelipaidassa Salming-maila kädessäni. Numeroni on 29.
 Kauden viimeiset viikot alkoivat ja minut, Roosa Laiho, laitettiin kirjoittelemaan niistä teille! Meillähän tosiaan on tällä viimeisellä viikolla kolme huikeaa kotipeliä jäljellä, joista on pelattu jo yksi Tikkurilan tikruja vastaan maanantaina. Keskiviikkona kohtaamme TPS:n ja sunnuntaina viimeisenä runkosarjapelinä SPV:n. Kaikki ovat jättäneet sihijuomat sikseen ja keskittyneet vain ja ainoastaan tekemään parhaansa joukkueellemme tämän superjännittävän härkäviikon ajan.
Minä lämäämässä
Su 24.2


Aloitimme härkäviikkomme jo hieman aikasemmin, nimittäin sunnuntaina. Kokoonnuimme hiomaan viimeiset taktiikat ja kikat kuntoon AE-koululle, kunhan me olimme heräilleet. Kaikkien aamuväsymyksestä huolimatta saimme loistavan reenin aikaan, jossa tosiaan hioituikin kaikki pienetkin jutut kohdalleen ketjuittain. Jopa Prinsessamme Milla pääsi kuin pääsikin kaukalon puolelle esittelemään huikeita rannareita mutta ennenkaikkea lämäriänsä. Reenin jälkeen ja sykkeiden tasaannuttua lähdimme Kokonhallille syömään luultavasti kauden parasta ateriaa, kanapataa, kiitos siitä! Täytettyämme vatsamme ja kiitettyämme hyvästä ruuasta alkoi hurjan pitkä palaveri, jonka asiat voisivat tiivistää yhteen lauseeseen: ’Hymy huulilla hallille!’. Tämän kuultua kaikki riensivätkin jo jännittämään tulevaa koitosta tikruja vastaan.


Ma 25.4


Härkäviikko jatkuu! Tällä kertaa kokoonnuimme rakkaalle kotikolollemme Aurorahallille jännittävissä merkeissä. Tällä tarkoitan peliä Tikkurilan tiikereitä vastaan, kuten jo edellä mainitsin. Viimeiset ketju muutokset käytiin läpi huomatessamme Minnan puuttuvan kokoonpanosta jalkapöydän murtuman takia. Kun pääsimme tästä Minnan aiheuttamasta shokista eroon olikin jo aika keskittyä peliin ja alkuveryttelyyn, jossa uusi tulokkaamme Late esitteli mitä mahtavampia hyppyjään kuin balleriina. Hyppyjen jälkeen kaikki olikin jo valmiita aloittamaan härkäviikkomme ensimmäisen pelin. Peli alkoi 19.00 ja ensimmäisen erän jälkeen vastustajamme johti 0-2, mutta kun siirryttiin toiselle erätauolle olikin lukemat 2-2 meidän loistavilla tasoitus maaleilla. Ensimmäisen niistä iski Ninjamme, Jaaniksen syötöstä ja toisen maalin tekijä oli Noratius ja syöttäjä siihen Sennitius. Kolmannen erän lopulla Kristakin sai ottaa muutamat juoksuaskeleet maalilta kentän laidalle pelin ollessa 3-2 Tigruille. Valitettavasti tämä ei tuottanut tulosta ja pöytäkirjassa lopputuloksena luki 3-2. Kun parhaat pelaajat oli palkittu ja loppuverkka tehty ryntäsimme kaikki yhdessä syömään ja käymään läpi pelin onnistumisia sekä epäonnistumisia. Iso kiitos Tuizille, Sipelle ja Lenalle hyvästä tarjoilusta!


Ti 26.4


Valmennus teki loistavan ratkaisun päättämällä tämän päivän olevan lepopäivä, tai oikeastaan palauttavapäivä treenien sijaan. En muista tiedä, mutta itse en ainakaan sängystä meinannut päästä ylös, portaiden sijaan valitsin hissin ja ylämäet piti kiertää jalkojen ollessa niin jumissa eilisestä pelistä ja sykkeiden hipoen vielä kahtasataa. Onneksi tämä ongelma ratkeaa hyvällä palauttavalla lenkillä, venyttelyillä ja pienellä hieronnalla. Ensin kuitenkin piti selvitä koulupäivästä mikä kesti kiitettävät 8,5h. No tästä kaikesta selvittiin ja muutamiin kysymyksiin kun olen vastannut niin onkin jo aika kiittää blogivuoroa, sillä tämä onkin jo osaltani tässä, ainakin toistaiseksi.


Minä omissa tehtävissäni treeneissä.1.Minna, minä en ainakaan pidä sinua fossiilina kuten monet muut ovat sinua kutsuneet, mutta en ehkä tytöksikään menisi sinua kutsumaan.
2. HooVee on lähempänä fossiilia, ainakin ulkonäöllisesti.
3. En kerennyt ottamaan asiasta selvää, mutta omat johtopäätökseni ovat että kyseinen lapsi Mikki on adoptoitu.


Tässä on vielä kysymykset loppukauden kapteeniksi nimitetylle Hembulalle!


1. Miten on alkanut täysipäiväinen kapteenin rooli?
2. Itse en saanut oikeaa vastausta Ellin ja Lindan tietokonepelistä, niin voisitko ottaa selvää kumpi Hoovee vai Hynynen sen Mikin synnytti vai synnyttikö kumpikaan?
3. Miten uskot härkäviikkomme päättyvän?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä hölmöile, isosisko valvoo!