torstai 14. helmikuuta 2013

Jännittävä kurkistus Holmberttien arkeen


“Mitä isot edellä, sitä pienet perässä!”
Tässä olis vähän tekstiä meiän “tosi” hurjasta elämästä.

Perjantai 8.2

Perjantai aamu alkoi tavalliseen malliin. Fannyllä oli saksan kokeet jotka meni kuulemma hyvin. Sen jälkeen molemmat raatoivat kuusi tuntia koulun parissa. “Ahkera tytär kasvattaa laiskaa äitiä!?” :D
Kun selvittiin kotiin lumisesta matkasta, niin meitä odotteli lämmin kinkkupasta kotona. Mahat pullollaan puimme päällemme meidän huikeat Salmingin kamat ja suuntasimme eri halleille. Fannyllä oli harkat kun taas Ellillä oli peli. Auroralla alkuhölkkä muuttui nopeasti kylmäksi kun Linda tönäistiin lumihankeen. Tästä Linda suuttui ja tietenkin kosti heti. Kaikki tämä päättyi siihen, että leikimme paviaaneja istuen collegehousuissamme lumihangessa. “Etiäpäin, sanoi mummo lumessa”.
Peli SB Prota vastaan alkoi ihan kohtalaisen hyvin, mutta sitten ne voittikin 11-2. Voihan kakka!
Pelin jälkeen mentiin kotiin syömään ja jääkylmään suihkuun. Sitten vain nukkumaan.

Lauantai 9.2

Päivä alkoi niinkuin aina viikonloppuisin. Ensin nousi Elli, heti perään pappa ja Fanny&mamma viimeisenä pienen kiusanteon jälkeen.
Pappa oli taas laittanut netin pois päältä, joka tarkoitti sitä, että aamurutiinina ollut facebook-katsaus ei päässyt toteutumaan. Ei tiedetty taaskaan mistään mitään. “Rajansa se on kaikella!”
Ei oltais varmaan tehty mitään koko päivänä jos ei mamma olisi patistanut meitä ulos. Tämä tapahtui kuitenkin vasta kahden aikaan. Suuntasimme taidetehtaan kauppakeitaalle.Ei kyllä taaskaan löydetty mitään.
Kotiin saapuessamme meitä odotti äidin itse tekemät laskiaispullat. Onneksi tällä kertaa oli ihan tavallisia pullia eikä kakkapullia niinkuin viime vuonna. Namm!!

Pullien jälkeen mamma taas ehdotti aktiviteettiä. Vaihtoehtoina oli hiihto tai jokin muu ulkoilutapa. Mehän sit reippaina lähettiin pihalle kun mamma läksi ladulle! “Ei kukko käskien laula”.
Ulkoilun tulos oli hulppea hyppyrimäki. Ei kuitenkaa viel päästy kokeilee sitä ku lumi oli liian pehmeää.

Sunnuntai 10.2

Aamulla kun oltiin noustu mentiin ulos kokeilee yöllä kovettunutta mäkeämme. Minisukset jalassa Fanny päätti rohkeana kokeilla onneaan ensimmäisenä. Toisena hyppäs Elli. Se ei onnistunut niin hyvin kuin Fannyn hyppy vaan muistutti enemmän kananlentoa.
Tämä papan mielestä hulluus loppui kun hän tuli ulos estämään seuraavat hyppymme. Käski meidän käyttää aivojamme!?? “Jokainen on oman onnensa seppä”.
Tämän jälkeen Fanny lähti kohti Porvoon kirkkoa. Se on ripari-time! Ilmeisesti oppi ei päivällä mennyt perille koska Fanny lähti vielä illalla lisäoppia hakemaan kirkonmäeltä. “Ilta on aamua viisaampi”.

Maanantai 11.2

Me niin inhotaan maanantaita! Koulupäivä meni hitaasti.
Illalla oli harkat. Nehän alko maukkaalla palaverilla jonka Robin-Mikki veti. Äänenmurros on ihan herkkua meiän korville. “Seura tekee kaltaisekseen”, eiks niin?
Palaverin jälkeen suuntasimme ulos leikkimään ja kun tultiin sisään saimmen kuulla uudesta aivan ihanasta treenistä. Julmasta peittoharkasta!
Minä (Fanny) sain kunnon lämärin reiteen. Se sattui! “Ei se pelaa joka pelkää”.

Tiistai 12.2

Koulupäivä meni aika nopesti kun ajatuksissa oli illan peli. Toivottavasti jokin tunneilla läpikäyty jäi päähän. “On vähäkin tyhjää parempi”.
Pitkä pelimatkamme alkoi siitä, kun meidät poimi kyytiinsä Lindan super-Rellu. Matka meni hyvin... Treksilään asti. Autoa kai jännitti peli niin paljo että siltä meni pasmat sekaisin. Auto alkoi itsestään kääntyä kotiin päin, eikä suostunut ajamaan kohteeseemme. Kun jänishousuauto oli vaihdettu ralliautoon pääsimme aloittamaan matkan uudestaan. Tällä kertaa pääsimme maaliin, vaikkakin 45 min myöhässä suoraan salilämppään. “Parempi myöhään kuin ei milloinkaan”.
Peli alkoi tahmeesti. Onneksi päästiin pelissä vielä mukaan ja siitä palkkioksi tasapeli. “Alku aina hankala, lopussa kiitos seisoo”


Minä Fanny keskityn vasemmassa laidassa ja sisareni Elli tuijottaa ystäväämme Lindaa keltainen panta päässään.
Myös seuraavana blogia kirjoittava Olle istuu minun vieressäni normaali ilme kasvoillaan vihertävä panta päässään.

Vastaukset:

  1. Ootte varmaan bongannut muutaman sananlaskun tekstistä mutta tässä vielä muutama:
  2. Yleensä on raidalliset!
  3. Odotetusti Sims 2? Onhan se aika hyvä peli. Me ollaan siis Lindan Ipadilla vähän pelimatkoilla pelailtu simssii. Just nyt meiän perheeseen kuuluu Sauli, Mikki, HV, Timppa ja Jori. Parisuhdetilannekin on ihan hyvällä mallilla. Sauli on naimisissa HV:n kanssa...
  4. Hartioiden nosto on aina toiminut! Ne on kyllä jo aika jumissa joten jos joku keskii synonyymin niin kertokaa vaan!
Seuraavana blogin äärelle kurvaa miss Olivia Kortelainen. 

Kysymykset Ollelle:

  1. Kuinka paljon aikaa vietät päivästä Facebookissa?
  2. Kuinka monta erilaista pantaa sulla on?
  3. Mikä on elämäsi sananlasku?
  4. Mitä One Direction merkitsee sulle?


Hyvää ystävänpäivää kaikille!
Toivottaa Elli&Fanny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä hölmöile, isosisko valvoo!