torstai 7. helmikuuta 2013

Arvoisan kapteenimme Lindholmin puheenvuoro!

Minä kauden alussa ;)


Heipähei kaikki!

Täällä kapteeni Lindholm, joka tarjoaa tilannekatsauksen menneeseen ja tulevaan ja kutsuu kaikki lukijat seuraamaan huippusalibandya Perjantai-iltana klo 18.30 Auroralle. Ensiksi haluan välittää kamarineitojen nöyrimmät kiitokset prinsessa Vähälälle, joka päätti herättää blogimme talvihorroksesta ja päästää joukkueessamme puhaltavat uudet tuulet myös valtavan fanijoukkomme tietoisuuteen. Viimeisen kuukauden aikana fyysinen kunto on hiottu huippuunsa ja asenne on kohdillaan. Meno ja meininki treeneissä ovat nyt sen mukaisia, että tulosta syntyy. Vastustajat pitäkää varanne, sillä nyt jos koskaan liigan nuorin joukkue on valmiina haastamaan kenet tahansa!

Niille, jotka eivät ole seuranneet joukkueemme taivalta alusta asti tai ovat yhtä vanhoja kuin minä, ja kaipaavat siksi muistin virkistystä, tarjoillaan lyhyt katsaus menneeseen ennen kuin siirrytään kohti tulevia koitoksia. Hyvin treenatun kesän jälkeen hulttiot hallitsivat lähes suvereenisti omaa SM-sarjaansa, kun taas naisten liigassa syyskausi sujui hieman mollivoittoisemmin. Peli ja treeniesityksemme olivat aikamoista vuoristorataa täynnä jyrkkiä nousuja ja laskuja ja välillä tuloksena oli täydellinen pannukakku. Valmennus sai pysytellä koko syksyn ajan varpaillaan, kun ei koskaan tiennyt millä pelipäällä me Euroopan mestarit kentälle saapuisimme ja mietti kuumeisesti mekanismia, jolla saisi ne kuuluista valot päälle koko joukkueeseen. Vaikka pisteiden valossa syyskaudesta jäi harmittavan vähän käteen, niin valmentajien opit eivät kuitenkaan menneet hukkaan. Me ihanat pelaajat koimme valmentajiemme ajatukset jopa niin merkityksellisinä, että katsoimme tarpeelliseksi ikuistaa ne myös jälkipolville. ”Mikä valmennusta vituttaa” on kaunokirjallinen mestariteos, salibandy-raamattu, johon jokaisen joukkueeseemme haluavan kannattaa tutustua ja joka löytyy kunniapaikalta jokaisen valmentajamme kirjahyllystä.

Syksyn päätteeksi oppirahoja oli maksettu jo riittävästi ja kova työ alkoi lopultakin tuottaa hedelmää. Seinäjoen Tangomarkkinoilla palasimme taas liigassa voittojen tielle ja viime peleissä pistetili on karttunut varsin mukavasti. Tälläkin hetkellä treeneissä pukkaa soijaa ja laukauksemme viuhuvat vihdoinkin verkon perukoille. Saattohoitokaan ei ole enää vain sana, joka on luettavissa valmentajien huulilta. Vempat, joita jossakin vaiheessa oli enemmän kuin laki sallii, ovat muutamaa pitkäaikaispotilasta lukuun ottamatta polkeneet itsensä takaisin pelikentille. Myös sitoutumisen aste on huipussaan emmekä malta olla vapaata viikonloppukaan erossa rakkaista Salmingeistamme, ihanista joukkuetovereistamme tai ahkerista taustajoukoistamme. Hurmaavista valmentajistamme puhumattakaan. Tästä osoituksena osa pelaajistostamme puki viikonvaihteessa Suomi-paidan ylleen ja käväisi salibandyn synnyinmassa hiomassa kuvioita kuntoon kera Herra Virtasen. Me kotiin jääneet kannustusjoukot puolestamme kaivoimme luistimet kaappiemme pohjalta ja lähdimme Granlundin johdolla jäälle opettamaan pelikovuutta myös valmentajallemme Strömbergille.

Viimeinen viikko on kulunut huomiseen huippujännittävään otteluun valmistautuessa. Vuorossa on kauden tähän mennessä kovin kuntotesti ja asennemittaus. Kotikolollemme saapuu nimittäin mestari-suosikki SB Pro, joita vastaan pisteet ovat ison kiven takana. Huomista iltaa odotellaan jo jännityksen vallassa ja ilma on täynnä avoimia kysymyksiä: Kuinka monta maalia automaalaamo Sanberg tarjoilee, kun vastassa on maajoukkuemaalivahti Laura Loisa? Entä mitä keksii tehokaksikko Hietanen-Uljua, joiden salmingeista pallot sinkoilevat toistensa lapoihin päiväpäivältä paremmin? Jatkaako hurjaan maalivireeseen yltynyt Kia Kunttu pistetehtailuaan? Mitä tapahtuu kun treenien taistelupari Ignatius-Nurmi yhdistää voimansa ja käy hyökkäykseen SB Pron puolustusta vastaan? Pyörittääkö nuori puolustajamme Linda Törnqvist taas kaksi kertaa itsensä kokoisia vastustajia? Entä palaako Riikka Karjula lopultakin kokoonpanoon pitkäksi venähtäneen joulutauon jäljiltä? Tämän kaiken ja paljon muuta näet Auroralla huomenna klo 18.30, kun joukkueemme nuoret tähdet ja hieman kuluneemmat kehäraakit astelevat kaukaloon valmiina haastamaan viime kauden SM-hopea mitalistit.


Siskokset Holmberg kesällä pallottelemassa yhdessä! Keltaisessa paidassa Ella
ja mustassa paidassa Fanny.

Nyt on tullut minun aikani päättää tämä vuodatus ja siirtää vastuu nuorempien harteille. Seuraavasta blogista vastaavat E.&F. Holmberg, nuo huippulahjakkaat salibandysiskokset, joita päällepäin saattaa pitää hiljaisina ja rauhallisina, mutta jotka paremmin tutustuttaessa ovat kaikkea muuta.

Aloitan tässä kapteenin ominaisuudessa kevyen "kiertotietovisan" eli blogin kirjoittaja jättää aina jälkeensä mitä raastavimmat kysymykset seuraavalle/seuraaville blogin ähertäjille! Kysymyksien tarkoitus on tuoda pelaajistomme persoonia vielä vähän paljastavammin esille.

Tässä tulee Holmbergit!

1. Fanny luettele kaikki suomalaiset sananlaskut mitä tiedät ja mitkä ymmärrät, ilman mallin katsomista!

2. Elli minkä väriset urheilurintsikat laitat päällesi, kun Kortelaisella ja Törnqvistillä on pinkit?

3. Elli mikä on lempi tietokonepelisi ja ketä joukkueemme henkilöitä siinä mahdollisesti esiintyy?

4. Fanny keksi yleiselle vastauksellesi "emmä tiedä" jokin synonyymi? (eli samaa tarkoittava asia)


Ps. Kaikki hallille seuraamaan joukkueemme otteita, kauden paras peli on vielä edessä!

#77

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä hölmöile, isosisko valvoo!