maanantai 1. lokakuuta 2012

Liikapelaajan päiväkirja, osa 1


Liikapelaajan päiväkirja palaa taas pienen tauon jälkeen mutta koska elämme taloudellisesti hieman epävakaita aikoja, joudun ikäväksenne ilmoittamaan että minun kirjoituksiani ette saa enää lukea sillä seuralla ei ole varaa maksaa minulle vaatimaani kirjoituspalkkiota. Suruun on kuitenkaan turha vajota, sillä kuten pelikentilläkin nuoruus jyrää kokemuksen ja vanhukset, myös liikapelaajan päiväkirja jatkuu uusien tulevaisuuden lupauksien kirjoituksilla.  Laadusta en silti ota vastuuta.

Tässä tiivistetty versio päiväkirjan ensimmäisestä viikosta, koska managerini oli järjestänyt kalenterini täyteen kaiken maailman tapaamisia ja minulla oli vaikeuksia ehtiä istumaan tietokoneen ääreen kirjoittamaan, pitihän facebookissakin käydä jossain välissä.

Kausi siis alkoi lauantaina 22.9.12 susijahdin merkeissä. Kauden ensimmäiseksi peliksi tekeminen näytti yllättävän hyvältä eikä pisteistä luovuttu ilmaiseksi, jätettiin vaan pelaaminen kesken. Toisaalta kerran aloitettua on helppo jatkaa. Reissuhan ei muutenkaan missään nimessä ollut turha vaikka pisteet nyt Ouluun tällä kertaa jäivätkin. 

Minna sai lievennettyä lentopelkoaan: Helsinkiin laskeuduttaessa seniorikeltanokka uskaltautui jo irrottamaan otteen edessä olevasta istuimesta lennon ajaksi ja ensi kerralla uskalletaan jo ehkä pitää silmätkin auki. Hietanen taas oppi lentoturvallisuudesta: lentoyhtiöiden pelastusohjeita ei kannata noudattaa nehän on tehty vain sen takia että on jotain lukemista jos unohti ostaa seitsemän päivää lehden uusimman numeron. Lisäksi Fruit Popissa rikottiin ennätyksiä ja onhan se Oulu nyt muutenkin  niin kamalan kaunis kaupunki.
VR:lle myös tiedoksi, että äkillinen myynnin kasvu on meidän joukkueen ansiota. Tunnin lentomatka kun tuntui kymmeneltä joukkueen yleistä sähellystä seuratessa ja Millan juttuja kuunnellessa. Kanssamatkustajat siis luultavasti vaihtoivat kaikki paluumatkansa junalippuihin, siellä saa ainakin matkustaa rauhassa sen kymmenen tuntia. Joten joku myyntipäällikkö kun luet tätä voit lähettää kiitoksena ne ilmaiset Las Palmasin matkat suoraan minulle...

Oulun reissun jälkeen oli siis aika palata normaaliin arkeen.  Oli hyviä treenejä ja sitten niitä p*…   , vähemmän hyviä treenejä valmistauduttaessa kauden kotiavaukseen. Treeneissä huolehdittiin hyvästä ilmapiiristä ja yhteisestä kunnosta. Mirkku kertoi hyviä vitsejä ja Hietanen uhkasi tappaa fysiikkaosuuden lenkillä oikoneet pelaajat (jotka lopulta nöyrinä juoksivat muita pidemmän reitin) ihan vaan että jaksetaan sitten varmasti painaa se kolmaskin erä.

Perjantain kotiavauksessa oli tunnelmaa ja latausta siitä piti huolen keltanokkien alkusirkus, jota Hietanen jatkoi pelissä ollen mukana kaikissa kotijoukkueen maaleissa. Myös Krista Kosonen eiku Nieminen hoiti taas oman tonttinsa vakuuttavan varmasti. Ensimmäinen kotipeli päättyi voittoon, hyvä me! Viikonloppu jatkui junnujen osalta kauden avauspelillä Prota vastaan, jonka tytöt hoitivat kotiin aikuisten naisten nauttiessa vapaasta viikonlopusta kuka ties missäkin.

Taas on uusi viikko lähtenyt käyntiin, pari päivää aikaa viimeistellä kuviot kuntoon ja valmistautua keskiviikon koitokseen: EräII :n kaatamiseen.

Lisää joukkueen kuulumisia, seuraavan kynäniekan Noora Ahosen päiväkirjamerkintöjä sekä ei herkille katsojille tarkoitettuja videopätkiä tarjolla täällä PSS naisten ja tyttärien blogissa. 

#8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä hölmöile, isosisko valvoo!