torstai 4. lokakuuta 2012

Liikapelaajan päiväkirja, osa 3


Oppilas ei suoriudu kokeesta ilman, että on opiskellut ahkerasti ja ollut oppitunneilla hereillä. Kokeeseen meneminen lukematta olisi multimaalisen typerää. Näin meidän joukkueellemme tapahtui eilisessä ottelussa Erää vastaan.

Harjoituksissa emme ole lähi päivinä harjoitelleet omalla tasollamme  ja pieniä torkahduksia kesken harjoitusten on ollut havaittavissa. Peliin meneminen pienehkössä koomassa oli hypersupermaalisen typerää.

Toivottavasti opimme tästä oppitunnista ja lähdemme tuleviin koitoksiin pää pystyssä yhä kokeneempina. Faktahan on se, että kun asioita tehdään huolella, on saumaa näyttää, mistä se porvoolainen kana pissii.

Tänään harjoituksissa tempo oli taas maksimiteholla. Strömberg valaisi meidät takaisin raiteille ja harjoittelukin näytti suhk.koht. hyvältä. Huomenna vielä hyvät harjoitukset alle niin voimme hyvillä mielin lähteä lauantaina kohti Oulua.

Matkalla luvassa tietovisoja sekä hieman henkilökohtaisempia visoja, joita mm. Vähälä lupautunut pitämään, avustuksenaan C-kirjaimella alkava aikakausilehti.

Nyt on minun aikani hyvästellä blogi ja teroittaa kynä teräväksi seuraavalle bloggaajalle.

#28

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä hölmöile, isosisko valvoo!