lauantai 13. lokakuuta 2012

Liikapelaajan päiväkirja, osa 6


Karkasi nuo hulttionuorten ja huoltajien jutut niin käsistä, että välillä on aikuisten pelureiden vuoro. Plokkaajana parkkipirkkojen kuningatar Cändy.

Alkuviikko oli aika levoton ja meni vielä palautuessa Kreetan matkalta ja koulussa siitä jauhettiinkin kokoajan kaikkine raportteineen. Odotin innolla illan treenejä koska oli luvassa ”aikuisten naisten tuokio” (treenit). No mehän aateltiin Oksumanin kanssa että tuleepahan tästä kunnon treenit viininmaistelun ja suolakeksien parissa. Noh, eihän se ihan niin menny. Hiljaista oli  treeneissä, kun ei hulttionuoret ollu paikalla. Hyvin me naiset kuitenkin vedettiin! ;)

Heti tiistain treeneissä oli sitten niin kova meininki että etureisi jopa revähti. Ei ku apteekkiin ostamaan lisää mobilaattia, buranaa, icepowerii, hotgeeli ja tigerbalsamii. Ehkä näillä pärjäis.

Keskiviikon venäjän suullinen tentti meni ihmeen hyvin ja tuli ihan sellanen fiilis että voin ehkä sittenkin joskus muuttaa Venäjälle, että mne gavarju njet paruski spasiiba pashalsta . Noot. En todellakaan aio lukea enään yhtäkään venäjän kurssia tämän tentin jälkeen, jos en sitten toki joudu uusintaan! Jopa Candyn ”pitkät” hermot meni!

Aateltiin ton reippaan Samperin kanssa lähteä iltapäivälenkille sen koiran kanssa kun ei tässä muutakaan OT:ta oikeen pysty tekemään vamma reidellä. Monien lätäköiden, kirosanojen, ja koiran pissataukojen jälkeen, löysi koirakin itselleen sielunkumppanin mutalätäköstä, kuinka romanttista. Onneks ei oo mun tehtävä pestä sitä piskiä…

Torstaina oli sitten taas venäjän tentti mutta tällä kertaa kirjallinen. Meni viel huonommin, kun se suullinen, morjens. No ei siinä mitään, tentin jälkeen mua odotti shoppailu hulluille päiville, woop woop viikon kohojohta. Siellä keltamustien laatikoiden takana löysin Sofian! Entisen PSS:n huippuveskarin! Se kun vaihtoi tän ihanan säbäelämän pelkkään shoppailuun ja puutarhan hoitoon ;) Siellä me sitten shoppailtiin kuin viimeistä päivää ja kahden tunnin jälkeen oltiin aivan rikki. Tuloksena hulluilta päiviltä oli 6 gainomaxia, 3 protskupatuukka ja 3 parii urheilusukkia. Kuinka urheilullinen oikeen olenkaan!!

Illalla sitten jatkui tämä urheilullinen elämäntapa pizzan syömisellä, eihän sitä pysty vastustaa jos joku tarjoo. Suoraan Kotipizzalta kotikololle kannustamaan meidän pikkuset voittoon. Onneksi katsomosta löytyi minun kanssa saman henkisiä ihmisiä nimittäin Haakana, Lehikoinen, Kolehmainen ja Sandberg. Oli aivan loistava kannustus, eli ei sinnepäinkään. Sandberg kävi ainakin taas tuttuun tapaan vähän ylikierroksilla.. noh, onneks sentään joku jaksaa kannustaa. Hienosti meidän hulttionuoret kuitenki hoiti ton voiton kotiin ihan keeevyeesti.

Hulttionuorten räkämaalit Auroralla

Uljualla meinasi tosin välillä toi keskittyminen herpaantui, eikä aina oikeen keskittynyt olennaiseen, vaan nauroi levottomille kannustajille katsomossa. SAKKOJA!!!! Niin ja kyllähän niitä sakkoja vois jaella vähän enemmänki yhdelle toisellekin henkilölle joka fiksusti ompeli hihat yhteen… ei tästä sen enempää ainakaan nimillä... Aaaahoooneeeen!!

Perjantai fiiliksissä ollaaan. Ei koulua 10 päivään mitäs tässä keksis? Ainakin herätään 7 aamutreeneihin. Seuraavat 9 päivää voiskin sitten vaan parkkipirkkoilla. Haha, eli paaaaljon sakkoja kehiin vaan. VAPISKAAAAAA autoilijat!!

# 14

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä hölmöile, isosisko valvoo!